myTaste.se
5 portioner
 
5-600 gram Fläskfilé
1 gul lök
1 röd paprika
ca 100 g färska champinjoner
3 vitlöksklyftor
1 msk paprikapulver
6 dl vatten + 3 msk fond (Gärna kött eller höns)
1 msk kinesisk soya
4 msk tomatpure
1 msk dijonsenap
1 förpackning Milda minimat (alt grädde om man vill lyxa till det)
Salt och peppar
 
5 portioner ris eller pasta
 
Koka upp ris/ pasta, grytan går snabbt att göra så den kan kokas upp medans grytan görs.
Strimla fläskfilén smala fina bitar. Finhacka löken. Strimla paprikan. Skölj och skiva svampen.
Hetta upp en gryta med lite olja. Fräs fläskfilén färdig i oljan, tillsätt sen löken och svampen och låt fräsa med en stund. Tillsätt, dijonsenap, tomatpure, pressad vitlök, paprikapulver och vatten inkl fond. Låt koka upp. Koka ca 10 min, tillsätt sen milda minimat och paprikan. Låt koka upp ca 5 min till smaka av, servera med ris/pasta och en härlig grönsallad.
 
MyTaste, Recept, Viktväktarna,

Kommentera

Publiceras ej