myTaste.se

Mmm nu så är det finito. Inget mer jobbande på Exaktaprinting... Men vilken avslutning, alla härliga kollegor, många skratt, massor av kramar och varma ord, en och annan tår. Lunch tillsammans och så fick jag världens bästa present från världens bästa arbetskompisar. Som jag kommer sakna er :,( men jag är övertygad om att vi hörs och ses mycket ändå.
Dagen på jobb blev lång och sent kom jag hem men hann ändå med att motionera.
Dagens motion:
40min PW
15 min Rodd

Nu blir det ett glas vin... Fast de flaskor jag fick står fint oöppnade.. De ska njutas till en god måltid.

Detta fick jag, tusen tack!!!

Nu är det bara en arbetsdag kvar på EP, känns oerhört märkligt. Lite overkligt faktiskt, först på måndag tror jag att jag kommer att börja förstå att en ny fas i livet börjar. Jag kommer ju givetvis sakna alla härliga arbetskompisar. Men vi kommer att ha kontakt ändå, så de så :)

Idag har mannen min varit och köpt en roddmaskin. Så bra, den ska minsann flitigt användas av de flesta i familjen.

Har kockat hemlagad köttsoppa till middag. Blev ju aningens sugen på att grilla idag med tanke på det underbara vädret men har man planerat så har man! Det blev så mycket soppa så att det räcker även till imorgon. Skönt, så slipper man kocka efter en lång dag i Malmö.

Dagens motion:
45 min PW i skogen
15 min på Roddmaskin

Puss puss

Tisdag och en rätt dryg dag närmar sig slutet. Har haft fullt upp på jobbet med allt som ska slutföras innan jag går hem för gott på torsdag. Maten har precis landat i magen. Idag blev det hemlagad Fish'n chips. Om en stund styr jag bilen tillbaka till Kristianstad, ska till Bodil på rygg, nacke och ansiktsmassage, så härligt gott det ska bli. Idag blir det alltså ingen träning alls eftersom tiden inte finns. Då jag tänkt mig en vilodag i veckan så är det helt okej!

Hörs imorgon!

Puss