myTaste.se
är just nu att ställa sig på vågen och den är snäll mot en..Hahaha. Jag menar hur skön känsla är det inte att se vågen visa mindre vikt än föregående gång? Jo, så himla underbar känsla! Går ej att beskriva lyckan av att snart vara upp i 10 kg minus. Idag visade vågen -0,8 kg, så totalt 9,3 kg till :) TJOHOOOO vad underbart!
Känner mig så mycket lättare och jag mår framförallt så mycket bättre. Och ännu bättre är det när man får höra kommentarer från kända och okända, vad smal du blivit! Lyckan liksom! Och smal är jag inte, kommer kanske aldrig och bli, det är inte mitt mål att vara pinnasmal. Mitt mål är att slippa böljan vid midjan och min gigantiska rumpa och mina gigantiska lår...Vill ha mindre av detta minsann, vill trivas! Och denna gången SKA det hålla! Det bara ska! Därför har jag en lite nyare plan på min viktresa. Jag ska ta mig ner till 10 kg. Sen ska jag hålla vikten 1 månad. Sen ska jag ner 5 kg till. Hålla vikten 1 månad och sen 5 kg till för att sen hålla vikten resten av mitt liv. Jag har liksom inte bråttom, jag vill lära mig hålla vikten och jag tror på denna plan. För jag tror inte längre på att bara ta bort kilon utan tanke bakom. Jag tror på att förändra sin livsstil, inte radikalt utan på ett sunt vis. Genom att äta mindre och att motionera så lär man få resultat. Frågan är bara hur mycket man ska äta. Nu har jag lärt mig rätt så bra hur jag ska äta för att gå neråt. Men hur gör jag för att lyckas hålla? Det är det jag ska klura ut denna gång. Så följ med på min resa så får ni se hur det går ;) Heja mig och heja alla ni andra underbara människor! Ni är guld värda allihopa <3
 
 
Önskar er en trevlig helg.
Puss och kram
Hälsa, Livstil, Viktnedgång, Viktväktarna,
Idag klev jag upp ur sängen, så himla tidigt.. är ledig och går upp kl 5.30?! Kalla mig galen om du vill men så himla gött att få till ett pass spinning tidigt på morgonen, hela dagen blir liksom sååååååååå mycket bättre! Och inte gjorde det saken sämre att jag innan gymmet ställde mig på vågen för veckans dom! Och gissa om jag är glad? 1 kg till är borta, totalt 8,5 kg sen 28/12-14, så himla härligt! Wohooo liksom :) 3 delmål avklarade, tjohoo! Nu traskar vi vidare mot nästa mål! 10 kg, tänk när jag är där, vad grymt, hälften borta liksom, heja heja!
 
Resa bokad!
Japp, så är det! I maj åker jag och Petronella, mamma, pappa och lillebror Anders till Nottingham. Vi ska hälsa på lillebror Jens som bor och jobbar där sen förra våren! Ska bli himla kul! Det lär bli mycket shopping och några pubbesök bland annat! :)
 
Fredag
Underbara fredag och vi är lediga. Idag ska jag umgås med mitt mellersta och mitt minsta hjärta! Vi ska lyxa till med lunch på Wok House, det blir sushi, MUMS filibaba! Sen ska vi gå på bio, Big Hero 6 ska vi se! Mys mys mys <3
 
Önskar er en underbar fredag!
Viktväktarna,
har vi hunnit med denna dag. Vi for iväg vid 8 och var uppe i Ullared vid 10, sist vi var där vid juletid så var det kaos! Vi fick parkera på husbilsparkeringen.. Väl inne gick det inte att gå med vagnarna, man fick parkera dom på lämpligt stället, ta en kundkorg och sen sicksacka mellan människor och vagnar och verkligen roffa åt sig det man skulle ha.. puh vilken pärs det var. Idag kommer vi upp och där är massor av lediga parkeringar längst ner närmst affären och knappt några människor inne i affären, vi har hunnit med det vi skulle på 3h. Inga köer någonstans, påväg ut hade vi en framför med 3 varor så det kallar jag knappast kö, så skönt. Så vi var hemma vid 15 igen och har även hunnit med en runda på Kvantum. :) Härligt! 
 
Idag fick barnen välja mat och de önskade tacos så det har vi ätit, jag har mer ätit tacosallad med några nachochips :) Gottgottigott! 
 
Jag skulle tränat ikväll men är helt slut i rutan och har dessutom värsta träningsvärken efter gårdagens pass. Så klockan är ställd på 5.30 och 6,15 väntar veckans andra spinningpass! Innan dess är det dags för veckans dom.. hur ska det gå?? Hm, har inga som helst aningar, vi får se imorgon. Återkommer med resultat.
 
Nu mys med de bästa (saknar dock mannen och äldste sonen som nu är uppe i fjällen...)
 
 
Pyss