myTaste.se
Ännu en dag har rullat på. Inget illamående och ingen yrsel idag, en natts sömn gjorde susen!
En riktigt kul dag på jobbet med många skratt. DOCK började dagen som igår, iskallt kontor, typ en igloo, trots jacka på så var händer och näsa som isbitar. Men till slut så fick vi värme, snodde /lånade Bottans flyttbara värmefläkt ett par timmar tills elektrikern ÄNTLIGEN lyckades få igång ordinarie element! Nu så hoppas jag att vi slipper jobba i kyla fler gånger. Det räcker väl att det är iskyla ute.
Jag vill tipsa er om en ny låt som ni måste lyssna på, hon är så fantastisk, hela albumet är toppen men denna är så grym, jag och Sofie har lyssnat på den om och om igen idag, ni som såg Skvalan i fredags vet vad jag pratar om: Laleh – Some Die Young


Maten
Frukost: Knäcke + en liten grovsmörgås
Lunch: Pasta med köttfärsröra
Middag: Fried Rice (Stekt ris med kyckling, paprika, purjolök, röd lök + kryddor)
Vatten och kaffe

Träning
55 min hårt pass på Crosstrainern.

Ha en skön kväll vänner.

KRAM
En bra dag på jobbet. Vi har haft möte och jag har också lyckats rensa bort allt som legat och väntat på att bli klart. Kändes riktigt bra att åka från jobbet idag, när allt var fixat. MEN jag har känt yrsel och illamående till och från idag.. NEJ jag är inte gravid. Det kan ha att göra med att vi har jobbat i en igloo idag. Det har varit svinkallt hela dagen. Kändes som att jobba i ett kylrum. Inget kul alls.. Men jag är fortfarande hängig, på vägen hem trodde jag att jag skulle spy... Inget vidare att sitta i en bil så länge och må dåligt. Den kommer och går den där yrseln, emellanåt känns det rätt okej, men just nu är det inte så bra alls..Vi får se vad en natts sömn kan göra, förhoppningsvis så gör det susen för själen :)
Nu sitter jag och landar i soffan, kikar på Familjen Annorlunda och tänker: HUR i hela friden ORKAR dom! Men det är rätt fantastiskt ändå på något vis, verkligen ett annorlunda liv som de lever. Och jag som ibland klagar på att jag inte hinner med och jag har enbart 3 barn ;)

Maten
Frukost: 2 knäcke + mjukost
Lunch: Grillad kycklingfile med grönsaker och lite sås
Middag: Färsk pasta och köttfärsröra med aubergine och kapris (mat&ro)
Vatten och kaffe..

Träningen hoppar jag över idag. Laddar batterierna och hoppas må bättre imorgon. Då tänkte jag köra en timme på crossen.

Nu ska jag lägga mig och vila och hoppas på att detta illamående försvinner!

Go kväll!

En skön dag på hemmaplan har denna söndagen bjudit på. Har rensat tvättstugan på ren och skitig tvätt. Tränat. Bakat släta bullar. Myst i soffan. Lagat god middag och bara njutit av denna härliga dag, denna dag före ny jobbvecka. Det är alltid lite vemodigt med söndagar tycker jag, hur kul jobbet ändå är så är det himla skönt att vara ledig, jag vet också att det hade kliat i fingrarna om jag varit hemma för länge... Men så har vi det här med körningen till Malmö, det drar ju ner betyget på jobbet hur mycket som helst. Önskar och hoppas att jag kan få till en bättre deal inom snar framtid. Fler dagar, helst alla I Kristianstad, det hade gjort gott för min arbetsvardag och jag hade mått så mycket bättre. Vi får väl se hur det blir med den saken, men tro mig, jag ska kämpa hårt för detta, den saken är säker!

Idag har killarna och mannen varit ute med fyrhjulingarna...

Fyrhjulingskillarna i sin utrustning. Sötnosar!

Maten
Frukost: 3 Grovmackor
Lunch: Fläskfile med sallad
Mellis: HEMBAKAD SEMLA , mmmmmmmmmmmm så gott det var. Första för i år dessutom. Den smakar alltid bäst!
Middag: Ugnstekt Kyckling, Kokt potatis, Grönsaker och brunsås.
Kvällen innefattar vatten och kaffe!
Denna dagen har ju inte varit den bästa när det gäller mat men skit i det.
Imorgon = Ny vecka vilket innebär nya tag. Ibland måste man bara få njuta lite extra. Inte alltid men IBLAND.

Träning
60 min Crosstraining
Denna vecka summeras med 3,5h träning

Veckoplanering
Jag tänkte fortsätta i samma anda som förra veckan. Mycket träning och hårda tag med kalorierna. Max 1500 kcal/dag. Minst 3,5 h total träning.


Nu ska jag ta en dusch sen blir det soffläge!

Hoppas ni alla får en härlig kväll och en skön start på vecka 5

KRAM