myTaste.se
Alltså jag brukar tycka att åren springer iväg, men just detta år tycker jag bara har swishat förbi. Men så mycket kul har hänt. Vi har varit på vår första skidsemester, Petronella har konfirmerats och fyllt 15, bästa vännen Helena fyllde 40 och firade med världens bästa fest, vi spenderade 14 dgr i Turkiet på semestern, jag fyllde 40 och det firades i Egypten, jag lyckades bli stjärnsäljare 2 ggr för Meandi och massor av mer har hänt och det mesta faktiskt bara kuliga grejer. En sorglig grej var ju att morfar lämnade jordelivet men är övertygad om att han förenades med mormor igen.
 
Bildkavalkad från året som gick:
Åre
 
Turkiet:
 
Helena 40:
 
Egypten:
 
Hoppas på många fina härliga stunder året som kommer! Tack till alla fina inblandade för att ni finns med i mitt liv! <3 Älskar er alla <3
 
Ikväll firar vi nyår helt själva, jag och mannen och liten. De två stora ska på fest och jag är chaufför till dom så det blir en lugn nyår, och jag lär hålla mig till mina points även idag, hahaha :)
 
GOTT NYTT ÅR önskar jag er alla!
 
500 g nötfärs
1 msk olivolja
1 pkt Zeta Ekologiska Kidneybönor
1 röd lök
500 g passerade tomater
1 dl Chilisås
2 tsk sambal olek
3 st pressade vitlöksklyftor
1 köttbuljongtärning
2 dl vatten
salt och peppar efter tycke och smak
 
(1 portion ca 7 Pro points (Viktväktarna) )
 
Fräs finhackad lök ett par minuter i upphettad olja, tillsätt färsen och genomstek den. Tillsätt vitlök, sambal olek, chilisås och passerade tomater samt köttbuljong och vatten. Koka upp och låt sen chilin sjuda under lock i ca 30 min. Tillsätt kidneybönorna, koka ytterligare ca 5 min. Smaka av, salta och peppra efter tycke och smak. Färdigt att servera med grönsallad, bröd och ris eller vad man önskar!
 
Viktväktarna,
Ledig dag med familjen..Mannen drog dock till kontoret en runda så jag passade på att dammsuga och skura golvet. Det var minsann på tiden, vi har legat på latsidan med städning alldeles för många dagar. :)
Fast man måste få ta det lugnt ibland och juletid är just en sån tid när man kan stanna upp och njuta tycker jag. Det är viktigt att få bara få vara också. 
 
Storhandlat har vi också hunnit med och nu så har maten slunkit ner, idag blev det Chili con Carne på mitt eget lilla vis, smaskens faktiskt :) Recept kommer under recept inom kort, så håll utkik där :)
 
Nu soffläge en liten stund innan det är dags att dra till gymmet igen. Ännu ett indoor walking pass skall köras. Även imorgon bitti ska jag in och köra ytterligare ett IW pass, bästa Marlen ska få oss och svettas. Gött!