myTaste.se
har vi hunnit med denna dag. Vi for iväg vid 8 och var uppe i Ullared vid 10, sist vi var där vid juletid så var det kaos! Vi fick parkera på husbilsparkeringen.. Väl inne gick det inte att gå med vagnarna, man fick parkera dom på lämpligt stället, ta en kundkorg och sen sicksacka mellan människor och vagnar och verkligen roffa åt sig det man skulle ha.. puh vilken pärs det var. Idag kommer vi upp och där är massor av lediga parkeringar längst ner närmst affären och knappt några människor inne i affären, vi har hunnit med det vi skulle på 3h. Inga köer någonstans, påväg ut hade vi en framför med 3 varor så det kallar jag knappast kö, så skönt. Så vi var hemma vid 15 igen och har även hunnit med en runda på Kvantum. :) Härligt! 
 
Idag fick barnen välja mat och de önskade tacos så det har vi ätit, jag har mer ätit tacosallad med några nachochips :) Gottgottigott! 
 
Jag skulle tränat ikväll men är helt slut i rutan och har dessutom värsta träningsvärken efter gårdagens pass. Så klockan är ställd på 5.30 och 6,15 väntar veckans andra spinningpass! Innan dess är det dags för veckans dom.. hur ska det gå?? Hm, har inga som helst aningar, vi får se imorgon. Återkommer med resultat.
 
Nu mys med de bästa (saknar dock mannen och äldste sonen som nu är uppe i fjällen...)
 
 
Pyss

1 kommentarer

Lotta

20 Feb 2015 15:40

testar om jag gör rätt för att lägga ett inlägg här.

Svar: Test funkade :)
Christina Möller

Kommentera

Publiceras ej