myTaste.se
Idag har jag minsann hunnit med massor av saker. Känns så skönt nu när jag sitter här i soffan och äntligen kopplar av. Imorgon kommer familjen Åslundh/Majoros på middag så jag har förberett en del till det. Efterrätten är klar och den är bara att servera imorgon, en del till huvudrätten är klar och imorgon återstår dammsugning och svabba golv och det sista på maten. Så skönt när man kan förbereda dagen innan. Jag har också dammtorkat och pyntat här med nya dekorationer och ljus. Har också tvättat och bakat bröd OCH så har jag varit ute på min joggingtur, idag 3,3 km och så har jag kört mina armhävningar, idag totalt 72 st! Så gött :)
Min store kille ville tjäna pengar så han har idag putsat fönster inne och ute, samtliga fönster har han tagit och det ser minsann riktigt bra ut, duktig kille. Nu vet han hur man gör så det kan ju bli hans uppdrag hädanefter också, det hade iallafall varit skönt, för att putsa fönster är nog det tråkigaste jag vet, blä!
 
Nu så blir det slapp i soffan och mys med mannen min och min lille kille. Philip är iväg med kompisar och ser på Malmö FFs hemmamatch och kommer inte hem ikväll alls och Petronella ska sova över med dom. Så det är rätt tomt här idag.
Ha en skön kväll!
PUSS

Kommentera

Publiceras ej