myTaste.se

Så kan jag summera denna dagen. En dag då jag varit ledig. Lite pyssel hemma och sen har jag varit med Philip på ortopeden. Ny röntgen, ny gipsskena och om en vecka är det återbesök med ny röntgen och besked om operation behövs.. Minst 4 v är han handikappad, stackarn. Efter det 2 h långa besöket ville Philip äta lunch på McDonalds så det fick man ju gå med på.. Inte varje dag jag är med min store kille själv. Eftermiddagen har spenderats hemma mycket prat , fram och tillbaka....Men sen så stack jag minsann till Hässleholmsgården och tog ett intervallpass. Jogging/Promenad, i ca 55 min totalt, så skönt att jogga. Helt fantastiskt skönt. Det blir mer av den varan hädanefter. var så säkra. 
Pastagratäng a´la Christina till middag. Och nu har jag precis nattat lilleman.. Nu strax så blir det mys med de stora barnen.

Jag har lyssnat lite på Mello bidragen idag. Musik är bra för själen, jag mår så bra av det ska ni veta.
Och jag har en favorit till finalen. Jag tror faktiskt att hon vinner.. Den är så fantastisk, jag får gåshud, börjar nästan gråta, men nu så  hör jag på den om och om igen. Så vänner klicka på länken och njut. Lyssna extra noga på texten...

Molly Sandén – Why Am I Crying


Önskar er en skön kväll

PUSS o KRAM